Se on aika tarkkaan sellanen 4 päivää tai itseasias 3ja½ päivää kun tämä tyttö suuntaa kohti Helsinkin-Vantaan lentokenttää ja sieltä Roomaan! Lento kestää 3½h ja lentolipun mukaan aamupala saadaan koneessa, sounds good to me! Sitten asiaa perheestä ja leiristä mihin myö oon lährössä. Eli:

Perheessä on äiti,isä ja minun ikäinen flikka Lorenza. Perheen äiti on lakimies ja isä on hammaslääkäri. Perhe asuu virallisesti Pescarassa, mutta Lorenzan mukaan kesä ja viikko meikäläisen kanssa vierähtänee heidän kesätalossaan Vastossa (jossa muuten btw on vesipuisto!) Lorenza on tosi tosi mukava tai no näin ainakin mitä ollaan vähän sähköposteja lähetelty ja näines. Lorenza on kilpatanssija ja ainut heidän perheestä joka puhu englantia. Siksipä olenkin kovaa kyytiä koittanut opetella italiaa ja olen päässyt siihen pisteeseen, että osaan sanoa: Il mio nome é Tiia, esso et molto piacevole da venirli a contatto! Joka suomeksi siis tarkoittaa Minun nimeni on Tiia, on erittäin mukava tavata teidät.

Kuitenkin perheeseen menen vasta 19.7 eli suoraan Suomesta mennään itse leirille. Tämä on ylipäänsä ensimmäinen ulkomaanmatkani ja pääsen heti lentokentälle missä päivittäin on suunnilleen 60 000 ihmistä ja joudun odottamaan siellä yksinäni tunnin tai kaksi. Luulen että tunti tai kaksi riittää hyvin tavaroiden ja passien hukkaamiseen...No leiriltä Massimiliano tulee noutamaan minut ja 7 muuta leiriläistä Rooman kahdelta lentokentältä josta sitten suunnataan kohti Pescaraa ja sen tippukivi luolia ja Giulianovan vaaleita hiekkarantoja!

Ei siinä mitään. Varmaan elämäni paras kesä tulossa ja todennäkösesti lämpiminkin kesä!