Eli siihen on tasan kaksi päivää kun meikäläinen karistaa suomen siitepölyt harteiltaan ja suuntaa kohti Adrianmeren kuumia vaaleita hiekkarantoja! Todennäköisesti olen jäätävä teräshermo, koska en jännitä vieläkään vaikka aika moni varmaan jännittäisi ensimmäistä ulkomaanmatkaansa yksin, ja luulisi nyt sen ainakin jännittävän että meikäläinen saattaa joutua odottamaan Fiumicinon lentokentällä tunnin tai kaksi yksinään! Nääh. Mitä sitä jännittämään, joko sieltä pääsee pois tai ei pääse.

Nyt on sitten fleda ja silmät ojennuksessa ja varustautuneina Italian polttavia helteitä varten. Vielä kun sais toin matkalaukun yhtä varustautuneeksi kun hiukset ja silmät. Jotenkin saattaa aistia, että olen lähdössä matkalle ensimmäistä kertaa koska minulla on persiissä sellainen kutina että laukusta löytyy ylikiloja jo ennen kuin matka alkaa...Onneksi Linda on luvannut tulla maanantaina tarkistamaan laukkuni ettei siellä ole paljolti ylimääräistä. Noooo todennäköisesti koko pakkaaminen täytyy aloittaa maanantaina alusta, mutta Lindahan ne sitten pakkaa :DD Lindalla on muuten btw 6 päivää lähtöön!!!

Kovasti olen koittanut miettiä jotain suomalaista vietävää sinnekin, toisaalta luulisi että meikäläisen Marimekko-hulluus riittäisi esimauksi, mutta viempä sitten muutaman lehden ja pari valokuvaa joita on otettu kaiken maailman kekkereistä joissa ihmiset ovat aina vesiselvänä niin edustavan näköisiä :DD

Mutta katshellaan sitten vielä huomenna kun meikäläisellä virallisesti on yksi päivä lähtöön! En malta odottaa sitä heräämistä maanantaina kahden aikaa yöllä <3 varmasti saan itseni helposti ja pirteästi hereille :)